Aardappelschotel met chipolataworstjes

4 personen

(hoofdgerecht)  

Benodigdheden:

7 eetlepels zonnebloemolie
900 gram krieltjes
300 gram chipolata worstjes
400 gram Provençaalse roerbakmix
200 gram gesneden champignons
1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden

 

 

 

 

 

 

 

Zo maak je het klaar:

In wok 4 eetlepels olie verhitten. Krieltjes in 10 minuten gaar en bruin bakken. Laatste 4 minuten groenten en champignons toevoegen en meebakken. In andere koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en chipolata rondom bruinbakken. Op matige temperatuur in 10 minuten laten garen. Chipolata uit pan nemen en in stukjes snijden. Kruiden en zout en peper naar smaak aan krieltjes met groenten toevoegen. Krieltjes met groenten over vier borden verdelen. Stukjes chipolata erover verdelen.

Recept komt uit Allerhande 2007