Aardappel tortilla met snijbonen

4 personen

(hoofdgerecht) 

Benodigdheden: 

3   uien  
1   eetlepel olie  
450     gram roodschillige aardappelschijfjes
4   eieren  
3   eetlepels melk  
600     gram sperziebonen
280     gram kalkoenfilet a la minuut

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo maak je het klaar: 

Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 5 minuten op laag vuur. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 minuten mee. Schep regelmatig om.

Klop de eieren los met de melk. Giet over het aardappel-uimengsel en laat in 15 minuten op laag vuur stollen met de deksel op de pan. Kook de snijbonen 5 minuten in kokend water. Laat goed uitlekken.

Gril de kalkoenfilet in een grillpan in 2 minuten per kant gaar. Serveer met de tortilla en bonen.

Recept komt uit de Allerhande 6 - 2018