Vispakketje met pikante limoenboter

4 personen  

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

125 gram roomboter
1 rode peper
2 teentjes knoflook
1 limoen
600 gram kabeljauwfilet

 

 

 

 

 

 

Zo maak je het klaar:

In kom boter zacht laten worden. Peper halveren, zaadjes verwijderen en peper in zeer kleine blokjes snijden. Knoflook pellen en boven boter uitpersen.

Limoen schoonboenen en boven boter schil eraf raspen. Van limoen 4 dunne plakjes snijden, resterende halve limoen uitpersen. Limoensap en rode peper door boter scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.

Vier grote vellen aluminiumfolie scheuren en dubbelvouwen voor extra stevigheid. Vis in 4 gelijke stukken snijden en in het midden van elk vel folie een stuk vis leggen. Botermengsel in vlokjes over de vis verdelen en plakje limoen er op leggen. Pakketjes goed dichtvouwen en tot gebruik in koelkast leggen.