Kaasstengels
12 stuks
Benodigdheden:
6
|
|
plakjes roomboter bladerdeeg |
3
|
|
eetlepels olijfolie |
1
|
|
theelepel gedroogde tijm |
1
|
|
zakje geraspte belegen Goudse kaas |
Zo maak je
het klaar:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de plastic
tussenvelletjes van de plakjes bladerdeeg en laat ze naast elkaar ontdooien.
Maak 3 rechthoeken door 3 x 2 plakjes bladerdeeg aan elkaar te plakken.
Snijd van elke rechthoek 4 lange stroken. Draai de stroken tot spiralen en
leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de olie met de gedroogde
tijm en bestrijk de stengels hier dun mee. Bestrooi met de kaas. Bak de
kaasstengels in 20 minuten goudbruin en krokant.
Recept komt uit Allerhande 6 2010
|