Komkommerhapjes

4 personen

Benodigdheden:

1 komkommer gewassen en gedroogd
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper
1 rode ui fijngesnipperd
1 blikje tonijn of zalm uitgelekt
2 eetlepels peterselie
1 theelepel azijn
1 eetlepel olijfolie

Zo maak je het klaar:

Snijd de komkommer in stukken van 3 cm en hol ze uit met een theelepel. Bestrooi ze lichtjes met zout en zet ze omgekeerd op een stuk keukenpapier. Meng de rest van de ingrediënten en breng goed op smaak. Dep de komkommerbakjes droog en vul ze met een deel van de visvulling. Garneer eventueel met nog wat peterselie. Roer door de rest van de vis eventueel nog wat mayonaise en serveer dit met toastjes of geroosterd brood.

Lekker met aardappeltaart of broodomelet. Ook lekker met een kant en klare vis- of vleessalade.