Kaasrolletjes 4 personen Benodigdheden:
Vullingen: zoetzure augurkjes + fijngehakte kappertjes fijngehakte groene kruiden + 1 teentje knoflook fijngeperst plakjes vleeswaren naar keuze + mosterd of mierikswortel zongedroogde tomaatjes fijngesneden met blaadjes verse basilicum roggebrood verkruimeld geroosterde walnoten grof gehakt rode peper of jalapeno's zeer fijngesneden
Zo maak je het klaar: Roer een vulling naar keuze door de roomkaas en breng het op smaak met paprika of kerriepoeder, zout en peper. smeer met een lepel of breed mes een deel van de roomkaasvulling over de kaasplakken. Rol losjes op, zodat de vulling er niet wordt uitgedrukt. Verpak de plakken in vershoudfolie en leg minimaal 1 uur in de koelkast. Snijd vlak voor het serveren de kaasplakken in rolletjes van ½ cm en leg ze op een schaal. Bestrooi ze eventueel met wat gehakte verse kruiden. Recept komt uit Boodschappen 3 - 2016
|