Broodje gezond met zalm

4 personen 

Benodigdheden: 

3 eieren
2 tomaten
2 eetlepels verse basilicum fijngehakt
200 gram hüttenkäse
4 volgranen bollen
150 gram gerookte zalmgram ger
½ komkommer in plakjes

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo maak je het klaar:

 

Hak de basilicum fijn.

Snijd de komkommer in plakjes.

Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze.

Snijd de eieren elk in vier partjes.

Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes.

Snijd de partjes in kleine blokjes en schep ze met het basilicum en wat zout en versgemalen peper door de hüttenkäse.

Snijd de broodjes open, leg de helften naast elkaar op borden en bestrijk ze royaal met de hüttenkäse.

Leg de plakjes zalm er losjes op en leg de plakjes komkommer en de partjes ei ertussen.