Dubbeldeckersnack

4 personen

Benodigdheden:

12 sneetjes Duits roggebrood
80 gram boter
2 bakjes tuinkers
2 appels
2 plakken rauwe ham
4 blaadjes sla
4 plakken kaas
2 eieren in plakjes
1 eetlepel fijngehakte bieslook
1 mierikswortel
1 mespuntje ketchup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo maak je het klaar:

Duits roggebrood besmeren met boter, wassen, droogdeppen, de blaadjes met een schaar afknippen en over vier sneetjes verdelen. De appels schillen en in vieren snijden, het klokhuis verwijderen en de appelstukjes weer in dunne plakjes snijden, op de tuinkers leggen. De ham op appels leggen vier aan beide kanten. Met boter besmeerde sneetjes erop leggen dan de sla erop leggen en de overige boterhammen met de beboterde kant naar beneden op de kaas leggen en garneren met ei en bieslook, eventueel kan daar mij ketchup geserveerd worden.