Pitabroodjes met roerei en garnalen

4 personen

Benodigdheden:

6 eieren
6 eetlepels slagroom
1 eetlepel boter
2 bosuitjes in ringen
100 gram Hollandse garnalen
4 shoarma broodjes
1 bakje tuinkers

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo maak je het klaar:

In een kom eieren loskloppen met slagroom en zout en peper naar smaak. In koekenpan met dikke bodem boter smelten. Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend met houten spatel verwarmen, tot ei begint te stollen. Bosuitjes en garnalen erdoor scheppen en geheel nog ± 2 minuten bakken tot roerei redelijk stevig is maar nog wel glanst.

Intussen in broodrooster shoarma broodjes roosteren. Tuinkers losknippen. Broodjes halveren en iets openduwen. Driekwart van tuinkers over halve broodjes verdelen en roerei erin scheppen. Garneren met toefjes tuinkers.

Recept komt uit Allerhande 5 2004