Stokbroodje shoarma

4 personen

Benodigdheden:

2 middelgrote stokbroodjes om af te bakken
1 gele paprika
1 rode paprika
350 gram shoarmavlees
2 komkommers
2 eetlepels azijn
1 eetlepel suiker
1 flesje knoflooksaus

Zo maak je het klaar:

Oven voorverwarmen op 220°C. Stokbroodjes volgens de gebruiksaanwijzing klaarmaken.

Paprika's schoonmaken, en in reepjes snijden.

In een braadpan de olie verhitten en het shoarma vlees in ± 5 minuten bakken. Paprika erbij doen en het geheel nog is ± 3 minuten laten bakken.

Komkommers wassen en in plakjes schaven. Azijn met suiker, zout en peper naar smaak mengen en komkommer er door heen scheppen.

Stokbrood uit de oven halen. Deze opsnijden. Het vlees mengsel over de onderkant verdelen, knoflooksaus er over heen schenken, dichtklappen en halveren.

Serveren met de komkommersalade.

Recept komt uit Allerhande 2007