Tosti met gehakt

4 personen

Benodigdheden:

4 grote pitabroodjes
4 gehakt schnitzels
1 klontje boter om in te bakken
4 plakken kaas
8 plakjes ontbijtspek
1 zakje geraspte wortel
1 ui
1 vleestomaat
½ bosje peterselie
1 dl mayonaise
1 teentje knoflook
½ bosje bieslook

Zo maak je het klaar:

Rooster de pitabroodjes. Verhit het klontje boter in een koekenpan en bak de schnitzels in ± 8 minuten gaar. Bak het spek knapperig en laat het uitlekken op keukenpapier. Snij de ui in reepjes en knip de peterselie fijn. Snij de tomaat in blokjes.Meng de wortel, ui, peterselie en tomaat goed door elkaar. Knip de bieslook fijn. Meng dit door de mayonaise en voeg de knoflook toe. Roer dit alles goed door elkaar. Breng het op smaak met zout en peper. Snij de pitabroodjes helemaal door. Leg de schnitzel op het broodje, halve plak kaas, saus, salade en ontbijtspek. Leg de andere helt van het broodje er boven op.