Tijgersneetje met ei en tomatensalsa

1 persoon

Benodigdheden:

1 vleestomaat
1 eetlepel gehakte peterselie
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper
4 sneetjes tijgerbrood of wit brood
4 eetlepels halfvolle mayonaise
1 gekookt ei in plakjes
2 augurken gehalveerd
4 plakjes boterhammenworst

Zo maak je het klaar:

Kruis de tomaat in, leg deze enkele tellen in heet water, pel de tomaat en snijd het vruchtvlees in miniblokjes. Schep de peterselie erdoor en voeg zout en peper toe.

Besmeer de sneetjes brood met halvanaise. Verdeel de plakjes ei over twee sneetjes en leg daarop de tomatensalsa. Dek af met de andere sneetjes met de besmeerde kant onder. Druk alles een beetje aan. Snijd de sneetjes door en verpak ze in folie. Leg ze in de lunchbox. Rol de augurk in de worst, steek ze eventueel vast met een prikkertje en leg ze erbij.