Zalmcrostini met citroen-dillecrème

2 personen

Benodigdheden:

1 klein stokbrood of ciabatta brood
1 scheutje olijfolie
1 citroen
200 ml crème fraîche
1 eetlepel gehakte verse dille
200 gram gerookte zalm
1 mespuntje versgemalen peper
1 eetlepel kappertjes

Zo maak je het klaar:

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het brood in schuine plakken. Bestrijk ze aan beide kanten met olijfolie. Leg het brood naast elkaar op de bakplaat en rooster het ± 10 minuten in de oven. Boen de citroen schoon, rasp 1 theelepel van de schil. Gebruik de rest van de citroen als garnering. Meng crème fraîche met citroenrasp en een deel van de dille. Bestrijk de broodplakken met de citroen-dillecrème. Verdeel de zalm erover, maal een beetje peper over de zalm en garneer met kappertjes, citroen en dille.

Recept komt uit Boodschappen 8 2011