Fruitchampagne

4 personen

Benodigdheden:

1 kiwi
½ peer
1 eetlepel citroensap
6 aardbeien
4 eetlepels limonadesiroop
5 dl koolzuurhoudend water met druivensap of appelsap

Zo maak je het klaar:

Zet van tevoren het koolzuurhoudend bronwater in de koelkast. Snijd de kiwi in 3 mm dikke plakjes. Schil de plakjes. Snijd de plakjes in vieren. Schil de peer en snijd deze in vieren, verwijder het klokkenhuis. Snijd de stukken in 3 mm dikke plakjes. Schep ze om met citroensap zodat ze mooi blijven. Snij de aardbeien in vieren.

Verdeel het fruit over 4 hoge champagne glazen. Schenk in elk glas 1 eetlepel limonade siroop. Zet de glazen op tafel. Maak het koolzuurhoudende bronwater op. Schenk de glazen aan de tafel vol.