Gevulde omelet

4 personen

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

500 gram vastkokende aardappelen geschild en in blokjes
6 eieren
50 ml melk
½ theelepel gedroogde dragon
450 gram tuinerwtjes uit de diepvries
100 gram salami in reepjes gesneden
3 eetlepels olijfolie
250 gram cherry tomaatjes

Zo maak je het klaar:

Kook de aardappelen 5 minuten in gezouten water. Klop intussen de eieren los met de melk, de dragon en zout naar smaak. Giet de aardappelen af, schep ze met de tuinerwten en de salami door het eimengsel en laat even staan. Verwarm de olie in een grote hapjes- of koekenpan. Schenk het eimengsel erbij, verdeel de ingrediënten over de pan met een spatel. Laat de omelet op laag vuur met een deksel op de pan in 15 minuten stollen. Laat de omelet even staan en snijd hem in grote punten, stapel eventueel op elk bord 3 punten met een prikker op elkaar, zodat het op een gebakje lijkt. Serveer met de cherry tomaten.

Recept komt uit Allerhande 5 2009