Kaasomelet met champignons

Benodigdheden:

50 gram boter
500 gram kastanje champignons in plakjes
2 slalotjes in ringen
6 eieren
1 dl melk
100 gram belegen geraspte kaas
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper
1 eetlepel balsamico azijn
2 eetlepels peterselie fijngehakt

Zo maak je het klaar:

Verhit 25 gram boter in een wok en roerbak de champignons en sjalot op een hoog vuur bruin, laat het vocht verdampen. 

Klop de eieren los met melk, geraspte kaas en zout en peper naar smaak.

Verhit 25 gram boter in een koekenpan.

Schenk het ei erin en bak op halfhoog vuur een omelet.

Duw met een spatel steeds het gestolde ei vanuit de rand naar het midden en laat het nog niet gestolde ei op de bodem vloeien.

Ga zo door tot het ei gestold is, maar wel glanst.

Roer de azijn, peterselie, zout en peper door de champignons, schep ze op de omelet en klap deze dubbel. Lekker met gebakken aardappeltjes.