Omeletrolletjes met zalm
4 personen

Benodigdheden:

5 eieren
50 ml karnemelk
4 eetlepels olijfolie
1 bakje zuivelspread light naturel
100 gram gerookte zalmfilet
1 bosuitje in kleine ringentjes

Zo maak je het klaar:

Klop de eieren los met de karnemelk. 
Verhit in een koekenpan de helft van de olie. Schenk er de helft van het eimengsel in en bak de omelet aan beide kanten goudbruin en gaar. Laat de omelet op een bord glijden en bak in de rest van de olijfolie nog een omelet. Laat de omeletten afkoelen. 
Besmeer de omeletten met de zuivelspread en beleg ze met de zalmfilet. Bestrooi ze met de bosui en peper naar smaak.
Rol de omeletten op en wikkel ze, elk apart, in vershoudfolie. Vervoer de omeletten gekoeld en snijd ter plekke in repen. Steek ze vast met een cocktailprikker.