Gebakken champignons met toast

4 personen

Benodigdheden:

8 sneetjes casino wit brood
500 gram kastanjechampignons
150 gram verse kruidenboter met knoflook
1 rode ui in halve ringen
15 gram tijm alleen de blaadjes
2 tenen knoflook
125 gram crème fraîche
2 theelepels grove mosterd
2 eetlepels balsamico azijn
1 krop sla

Zo maak je het klaar:

Rooster de sneetjes brood en laat iets afkoelen. Snijd van elk sneetje een kerstster met de ster uitsteekvorm of een mes. Snijd de champignons in kwarten.

Verhit 3 eetlepels kruidenboter in een koekenpan op middelhoog vuur en fruit de ui en tijm 1 minuut. Voeg de champignons, knoflook, peper en eventueel zout toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de crème fraîche, mosterd en azijn toe en verwarm nog 3 minuten

Haal ondertussen een paar blaadjes los uit het hart van de kropsla en was onder stromend water. Verdeel over 4 bordjes. Schep de champignons erop en leg er een paar broodsterren bij. Serveer met de rest van de kruidenboter.