Puntzakje met Hollandse garnalen

8 personen

Benodigdheden:

4 Casa Fiesta fluortortilla's
2 tomaten
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel geraspte mierikswortel
1 bakje garnalen uit de diepvries
1 mespuntje peper
1 mespuntje zout
75 gram veldsla

Zo maak je het klaar:

Verwarm de oven voor op 200°C.

Knip de tortilla’s doormidden, vorm er een puntzakje van en steek ze vast met een cocktail- of sierprikker. Maak losse propjes van stukken bakpapier en stop ze in de tortillazakjes zodat ze tijdens het bakken niet inzakken.

Leg de tortilla’s op het ovenrooster en bak ze in 20 minuten lichtbruin en knapperig.

Neem de zakjes uit de oven en laat ze op een rooster afkoelen.

Dep de garnalen zonodig droog met keukenpapier. Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes met het vocht. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en laat ze op keukenpapier uitlekken.

.Roer in een kom de mayonaise en de mierikswortel door elkaar en schep de garnalen en de tomaat erdoor. Breng de salade op smaak met peper en zout.

.Vul de knapperige zakjes met wat veldsla en schep daarop de garnalensalade. Leg de gevulde puntjes op een schaal.