Gebakken kwarktaart met vruchten

6 personen

Benodigdheden:

75 gram roomboter
175 gram amandeltongen (koekjes)
3 eieren
1 theelepel geraspte citroenschil
450 gram vanille kwark
100 gram verse roomkaas
1 spuitbus slagroom
1 rijpe mango
3 eetlepels lemon shred marmelade
2 passievruchten
1 pakje verse kokoskrullen (je gebruikt maar 1/8)
2 eetlepels heet water

Zo maak je het klaar:

Verkruimel de amandeltongen. Smelt de boter in een pannetje en roer hierdoor de koekkruimels.
Verdeel de kruimels over de bodem van een bakblik (± 22 cm) en druk het goed aan.
Klop in een kom de eieren los met de citroenrasp. Roer de kwark en de roomkaas er door en klop het met de mixer
in ± 3 minuten tot een glad beslag.
Schenk het kwarkbeslag op de bodem en zet de taart in de oven van 160°C en laat deze in ± 50 minuten gaar worden.
Laat de taart afkoelen en zet hem tot gebruik in de koelkast.
Snij de mango in plakjes.
Spuit de taart royaal met slagroom en verdeel de plakjes mango erover.
Roer de marmelade los met water en bestrijk met een kwastje het fruit. Garneerde taart met de passievruchten
en de kokoskrullen.