|  |  Paaskoekjes   
25 stuks  Benodigdheden: 
        
          | 200 | gram tarwebloem |  
          | 100 | gram witte basterdsuiker |  
          | 1 | mespuntje zout |  
          | 1 | zakje vanillesuiker |  
          | 150 | gram koude boter |  
          | 1 | (scharrel)ei gesplitst |  
          | 75 | gram poedersuiker |  Zo maak je het klaar: Kneed een soepel deeg van de bloem, zout,         suiker, vanillesuiker en boter. Laat het deeg ± 30 minuten in de koelkast         opstijven. Rol het deel op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een lap         van ± 4 mm dikte.Druk er met de koeksteker cirkels uit en rol ze eivormig uit. Prik er         gaatjes in en bak ze in een voorverwarmde oven op 175°C in ± 15 minuten         goudbruin.
 Klop van het eiwit en poedersuiker een dikke glazuur. Bestrijk de         afgekoelde koekjes ermee. En versier het met snoepjes
 
           |