 |
Hambakje
met spiegelei
4 stuks
Benodigdheden:
8 |
plakken rauwe ham |
1 |
handje rucola of spinazie grof gesneden |
2 |
tomaten gepeld en in kleine blokjes |
1 |
eetlepel gehakte bieslook of lente ui |
4 |
eieren |
Zo maak je het klaar:
Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed 4 holtes van
de muffinvorm met de ham zodat een bakje ontstaat. Druk er een prop aluminiumfolie in en zet de vorm ± 12 minuten in het
midden van de oven tot de ham krokant wordt. Verwijder het folie en
verdeel de rucola over de hambakjes. Meng de tomatenblokjes met de
bieslook, zout en peper en verdeel over de rucola. Breek de eieren boven
de hambakjes en zet de vorm 5-6 minuten in de oven tot het eiwit gestold
is en de dooier nog vloeibaar is. Wip de hambakjes voorzichtig uit de
vorm. Garneer met wat rucola.

|