Champignon curry

4 personen  

Benodigdheden: 

500 gram champignons
2 teentjes knoflook
2 groene Spaanse pepers
1 eetlepel gehakte koriander
1 eetlepel currypasta of ½ eetlepel kerriepoeder
150 ml kokosmelk
25 gram boter
1 bosje laurierblaadjes voor de garnering
1 mespuntje zout
1 ui

Zo maak je het klaar:                   

Veeg of borstel de champignons schoon en halveer ze. Halveer de pepers en verwijder de zaadjes. Pureer de pepers, koriander, currypasta, gepelde knoflook, ui, kokosmelk en zout met een staafmixer goed door elkaar.
Verhit de boter in de pan. Bak de champignons in ± 3 minuten goudbruin. Giet het gekruide kokosmengsel eroverheen en stoof het geheel in 10 minuten gaar zonder deksel op de pan. Serveer de champignoncurry in eenpersoonsbakjes. Garneer speels met de laurierblaadjes.