Kabeljauw met paddestoelen

4 personen

Benodigdheden:

4          stukken kabeljauwfilet van ± 150 gram
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper
1 struik bleekselderij
40 gram boter
2 eetlepels zonnebloemolie
200 gram gemengde schoongeboende paddestoelen in plakjes
10 kleine tomaatjes gehalveerd

Zo maak je het klaar:

Bestrooi de visfilets met zout en peper. Snijd de schoongemaakte bleekselderij in stukken van ±. 8 cm
Kook de bleekselderij in ongeveer 6 minuten beetgaar. Verhit 20 gram boter en 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen snel knapperig en lichtbruin. Bestrooi met een beetje zout. Verhit in een tweede koekenpan in de resterende boter en olie de visfilets ±. 3 minuten per kant. Verdeel de uitgelekte bleekselderij over de borden. Leg er een visfilet bovenop. Schep de plakjes paddenstoelen op de visfilets. Garneer het gerecht met halve tomaatjes.