|  | Taai taai poppetjes (1)   
10 stuks 
 Benodigdheden:
 
        
          | 1 | klontje    boter om in te vetten |  
          | 100 | gram    honing |  
          | 1 | eetlepel    appelstroop |  
          | 2 | anijsblokjes |  
          | 250 | gram    bloem voor het bestuiven |  
          | 1 | theelepel    bakpoeder |  
          | ½ | theelepel    zout |  
          | 3 | theelepels    kaneelpoeder |  
          | 1 | theelepel    nootmuskaat |  
          | 2 | theelepels    koek & speculaas kruiden |  Zo maak je het klaar: Snij of  steek poppetjes uit het deeg, leg ze op de bakplaat en bak ze midden in de oven  in ± 20 minuten gaar.
 Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 160°C). Vet een  bakplaat in.
 Verwarm de honing op een laag vuur en roer de appelstroop  erdoor. Laat dit afkoelen.
 Stamp de anijsblokjes fijn.
 Zeef de bloem met het bakpoeder boven een kom en meng de  overige ingrediënten erdoor.
 Kneed het bloemmengsel met de honing en ± 50 ml lauwwarm  water tot een stevig deeg.
 Bestuif een werkvlak met bloem en rol het deeg uit tot  een lap van ± 2 cm dik.
 
               |