Bladerdeeggebakjes met noten

Benodigdheden:

3 plakjes bladerdeeg
1 bakje pecannoten
4 gewelde abrikozen
6 eetlepels vloeibare honing
1 eetlepel citroensap
½ eetlepel boter
1 eetlepel bloem
4 kleine taartvormpjes

Zo maak je het klaar:

Oven voorverwarmen op 200°C. Plakjes bladerdeeg in ± 5 minuten laten ontdooien. Intussen nootjes fijnhakken. Abrikozen fijnsnijden. Vormpjes invetten. Het aanrecht bestuiven met bloem. Bladerdeegplakken op elkaar leggen en uitrollen tot een lap van 30 x 30 cm. In vieren snijden en in de vormpjes leggen.

Honing en citroensap mengen. Noten en abrikozen erdoor scheppen. In deegblaadjes scheppen. In het midden van de oven de bakjes zetten en in ± 20 minuten goudbruin serveren. Lekker met een bolletje roomijs.