Brownies met m&m's

25 stuks

Benodigdheden:

200 gram pure chocolade in stukjes
50 gram boter
2 eieren
225 gram donkere basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
100 gram zelfrijzend bakmeel
½ zakje choco M&M's

Zo maak je het klaar:

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Laat de chocolade en de boter in een steelpan met een dikke bodem op zacht vuur al roerend smelten.

Laat dit mengsel iets afkoelen.

Klop in een kom de eieren met de suiker en de vanillesuiker tot een lichtbruine romige massa.

Klop het chocolademengsel erdoor en spatel vervolgens het zelfrijzend bakmeel met een snufje zout erdoor.

Spatel de helft van de M&M’s erdoor.

Doe het browniebeslag over in het bakblik en strijk de bovenkant glad.

Verdeel de rest van de M&M’s erover.

Bak de brownie in het midden van de oven 25-30 minuten tot de bovenkant van de koek knapperig is.

Binnenin mag de brownie nog zacht zijn.

Laat de brownie eerst 5 minuten afkoelen in het bakblik en daarna op een rooster.

Snijd de koek in 25 vierkantjes.