Chococakes

12 stuks

Benodigdheden:

125 gram boter
125 gram bruine suiker
2 eieren
125 gram zelfrijzend bakmeel
1 eetlepel cacaopoeder
3 eetlepels halfvolle melk
100 gram pure chocolade
100 gram witte chocolade
150 gram melk chocolade
12 papieren cakevormpjes

Zo maak je het klaar:

Verwarm de oven voor op 200°C, Verdeel de cakevormpjes over de muffinvorm. Klop met een mixer de boter met de suiker luchtig en lichtbruin. Voeg de eieren 1 voor 1 toe. Voeg het volgende ei toe als het vorige is opgenomen. Klop nog 2 minuten. Spatel het bakmeel en de cacao erdoor. Voeg de melk toe en de pure en witte chocolade.

Verdeel het beslag over de muffinvorm en bak in ± 20 minuten gaar. Laat eerst 4 minuten in de vorm en vervolgens uit de vorm afkoelen.

Doe de melkchocolade in een pan en hand deze in een iets grotere pan met bijna kokend water. Laat de chocolade smelten en bestrijk de afgekoelde cupcakes ermee.