Choco marshmallow rotsjes

Benodigdheden:

225 gram ongezouten roomboter op kamertemperatuur
250 gram pure chocolade (70%)
25 gram kristalsuiker
2 eetlepels cacaopoeder
250 gram biscuitjes
100 gram mini marshmallows
75 gram witte chocolade gehakt

Zo maak je het klaar:

Smelt de pure chocolade samen met de suiker en het cacaopoeder in de boter au bain marie, tot dat alles goed gemengd is.

Breek ondertussen de biscuitjes in stukjes en doe deze in een grote beslagkom. Giet het chocolademengsel bij de biscuitkruimels en roer het geheel goed door. Voeg hierna de marshmallows en de witte chocolade toe en roer het geheel nogmaals door met een houten lepel, totdat alle ingrediënten goed met elkaar vermengd zijn en allemaal zij voor zien van een laagje chocolade.

Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet het mengsel erin. Strijk het glad met een pannenlikker en zet de bakvorm minimaal 2 uur in de koelkast, zodat de chocolade kan stollen.

Snij de koek in blokjes nadat hij is afgekoeld. Maak de blokjes klein, want deze koek is ontzettend machtig.