 |
Glazuur voor koekjes
Benodigdheden:
Wit glazuur
| 300 |
gram poedersuiker |
| 5 |
eetlepels losgeklopt eiwit |
Geel
| 300 |
gram poedersuiker |
| 1 |
theelpel custardpoeder bij het witte glazuur |
Roze/rood
| 300 |
gram poedersuiker |
| 1 |
scheut rode bessensap of rode limonadesiroop |
Lila/roze
| 300 |
gram poedersuiker |
| 1 |
scheut bietensap of kookwater van bieten |
Groen
| 300 |
gram poedersuiker |
| 1 |
scheut spinaziepuree |
Bruin
| 300 |
gram poedersuiker |
| 1 |
theelepel cacao |
Beige
| 300 |
gram poedersuiker |
| 1 |
eetlepel koude koffie |
Oranje
| 300 |
gram poedersuiker |
| 1 |
eetlepel rasp van sinaasappelschil of oranje limonade |
Zo maak je het:
Maak van de poedersuiker en het losgeroerde eiwit een dik, maar nog roerbaar wit glazuur. Verdun het glazuur, indien nodig met een beetje koud water. Dit glazuur is geschikt om vlakken mee op te vullen. dit gaat het makkelijkst met een schoon kwastje.

|