Rode kool met rundvlees en aardappelen

4 personen

Benodigdheden:

700 gram krieltjes
30 gram boter
650 gram rode kool met appel
½ bekertje crème fraîche
350 runderreepjes
1 ui
250 gram champignons
25 gram bieslook

Zo maak je het klaar:

Bak de krieltjes in de helft van de boter gaar in ± 20 minuten. Verwarm de blokjes rode kool met appel, en roer er de crème fraîche bij. Stoof de rode kool ± 5 minuten.
Verhit in een wok de rest van de boter en roerbak hierin de runderreepjes. Pel de ui en snipper deze grof, maak de champignons schoon en snij deze in plakjes. Schep de runderreepjes uit de pan en leg dit op een bord. Houdt het vlees warm met aluminiumfolie. Doe de ui en champignons in de pan en laat het geheel ± 5 minuten staan. Voeg de runderreepjes en de krieltjes toe. Roerbak alles op een hoog vuur nog 1 minuut.
Maak het op smaak af met zout en peper, schep de bieslook erdoor.