Supersnelle goulash
4 personen
(hoofdgerecht)
Benodigdheden:
1 |
zak pondje kriel met schil |
3 |
eetlepels olie |
300 |
gram runderreepjes naturel |
2 |
grote uien in ringen |
1 |
potje gegrilde paprika's in dikke repen |
4 |
romatomaten in grove stukken |
1 |
eetlepel paprikapoeder |
2 |
eetlepels peterselie fijngesneden |
Zo maak je het klaar:
Bereid de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan en bak de runderreepjes al omscheppend op hoog vuur 2-3 minuten. Schep het vlees uit de pan en houd apart. Schenk 1 eetlepel olie in de pan en bak de ui op middelhoog vuur in 8-10 minuten goudbruin. Voeg de paprika en tomaat toe en laat het groentemengsel 3 minuten op hoog vuur goed doorwarmen. Roer de runderreepjes door het groentemengsel en breng de goulash op smaak met het paprikapoeder, peper en zout. Bestrooi met de peterselie en serveer met de krieltjes.
|