Snelle hachee met rode kool

4 personen
 
Benodigdheden:  

750 gram gesneden rode kool
1 appel in blokjes
1 zakje hachee kruiden
3 eetlepels olie
400 gram runderreepjes naturel
4 sjalotten gesnipperd
150 ml rode wijn
2 zakjes puree
3 eetlepels allesbinder

Zo maak je het klaar:
 
In pan kool, appel en 2 eetlepels hachee kruiden in weinig water afgedekt ± 10 minuten zachtjes koken. In wok of braadpan olie verhitten en runderreepjes ± 2 minuten roerbakken. Sjalot toevoegen en 2 minuten meebakken. Wijn en rest van hachee kruiden toevoegen, gerecht nog 3 minuten verwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing met kokend water bereiden. Rode kool en hachee met allesbinder licht binden en nog ± 1 minuut zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Puree over 4 borden verdelen, kool en hachee ernaast scheppen.