Snelle hachee met rode kool
4 personen
Benodigdheden:
| 750 |
gram gesneden rode kool |
| 1 |
appel in blokjes |
| 1 |
zakje hachee kruiden |
| 3 |
eetlepels olie |
| 400 |
gram runderreepjes naturel |
| 4 |
sjalotten gesnipperd |
| 150 |
ml rode wijn |
| 2 |
zakjes puree |
| 3 |
eetlepels allesbinder |
Zo maak je het klaar:
In pan kool, appel en 2 eetlepels hachee kruiden in weinig water afgedekt ± 10 minuten zachtjes koken. In wok of braadpan olie verhitten en runderreepjes ± 2 minuten roerbakken. Sjalot toevoegen en 2 minuten meebakken. Wijn en rest van hachee kruiden toevoegen, gerecht nog 3 minuten verwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing met kokend water bereiden. Rode kool en hachee met allesbinder licht binden en nog ± 1 minuut zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Puree over 4 borden verdelen, kool en hachee ernaast scheppen.

|