|
Tropische curryschotel
4 personen
Benodigdheden:
300 |
gram basmatirijst |
2 |
rode paprika’s |
1 |
pot Patak’s Tikka Masala (Indiase currysaus 400ml) |
½ |
blik lychees |
1 |
rijpe mango |
250 |
gram roze garnalen |
75 |
gram ongezouten pinda’s |
Zo maak je het klaar:
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika’s schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en paprika ± 3 minuten bakken. Tikka Masala saus erbij schenken en ± 10 minuten zachtjes laten koken. Lychees laten uitlekken en in stukjes snijden. Mango schillen en in blokjes snijden. Lychees, mango en garnalen aan saus toevoegen en geheel door en door warm laten worden. Rijst over vier borden verdelen. Curry erbij scheppen en garneren met pinda’s.
|