Andijvie |
2 dagen bewaren op krop |
Aubergines |
5 tot 7 dagen koel en donker |
Broccoli |
3 tot 5 dagen in de koelkast eventueel afgedekt met huishoudfolie |
Champignons |
2 tot 3 dagen koel en donker bewaren |
Chinese kool |
4 tot 6 dagen koel en donker bewaren. Geef de slappe kool even een opkikker in ijskoud water |
Courgettes |
5 tot 7 dagen koel en donker |
Komkommer |
1½ week koel en donker |
Paprika |
5 tot 7 dagen koel en donker |
Peultjes |
2 tot 3 dagen koel en donker |
Rode kool |
1½ week verwijder de buitenste slap geworden bladeren, koel en donker bewaren |
Sla |
2 dagen bewaren op krop |
Sperziebonen |
3 tot 5 dagen in de groentela |
Spinazie |
2 dagen in de koelkast |
Spitskool |
4 tot 6 dagen koel en donker bewaren. Geef de slappe kool even een opkikker in ijskoud water |
Sugar snaps |
2 tot 3 dagen koel en donker |
Tomaten |
1½ week koel en donker |
Voorgesneden groente |
tot houdbaarheidsdatum indien aangebroken 1 dag |
Winterwortel |
5 tot 7 dagen koel en donker |
Witte kool |
1½ week verwijder de buitenste slap geworden bladeren, koel en donker bewaren |
Wortelen |
3 tot 5 dagen in de koelkast |