Taartje met gerookte kip en tomaat

4 personen
 
Benodigdheden:  

4 plakjes diepvriesbladerdeeg
tomaat
½ zakje verse dragon
2 eieren
50 ml slagroom
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper
25  gram gerapte kaas
75 gram gerookte kipreepjes
1 bakje rucola
1 eetlepel honingmosterd dressing
1 scheutje olie om in te vetten

Zo maak je het klaar:  

Oven voorverwarmen op 200°C. Bladerdeeg in ± 10 minuten laten ontdooien. Tomaat wassen, in vieren snijden en pitjes verwijderen. Vruchtvlees in reepjes snijden. Dragon fijnhakken. In kom eieren loskoppen, met slagroom, zout en peper. Dragon, kaas en tomaat er door scheppen.
Vier uitsparingen van vorm invetten en bekleden met het bladerdeeg. Deeg aandrukken en overtollig deeg lang de bovenrand wegsnijden. Eimengsel erin scheppen.
In midden van oven taartjes in ± 20 a 25 minuten goudbruin bakken. Taartjes ui het vormpje halen en eventueel aflaten koelen.
Rucola grof snijden en over vier borden verdelen. Besprenkelen met de dressing. Taartje voorzichtig opzetten.