Brood met appels en speculaas

4 personen

(tussendoortje)

Benodigdheden:

2 eieren
dl melk
1 mespuntje zout
1 theelepel kaneelpoeder
8 sneetjes witbrood
1 klontje boter
2 zoete appels
2 eetlepels suiker

Zo maak je het klaar:

Klop de eieren los en voeg de melk toe. Roer er zout en wat kaneelpoeder door. Zet de kom even opzij. Besmeer de broodjes met wat boter. Snij de appels in schijfjes en leg deze op de 4 broodjes. Druk de speculaasjes erop. Leg overal een tweede broodje op. Leg de boterhammen in een ruime schaal en giet het eimengsel erover en laat het even intrekken Draai de boterhammen af en toe voorzichtig om. Bak de boterhammen aan elke kant. Bestrooi ze tijdens het bakken met een beetje suiker, zodat er een laagje karamel op komt.

Dit is ook lekker met ijs erbij.