Cocktailworstjes met dipsaus

9 stuks

Benodigdheden:

9 satéstokjes
1 blik cocktailworstjes
150 gram kaas
1 bakje cherrytomaatjes
200 gram druiven

Bananendip:

1 banaan
1 theelepel kerriepoeder
6 eetlepels yoghurt

Kruidendip:

5 eetlepels mayonaise
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper
1 eetlepel peterselie
2 eetlepels citroensap

Honing mosterddip

4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel honing
1 theelepel mosterd

Zo maak je het klaar:

Giet de worstjes af en maak ze droog met een stukje keukenpapier. Snijd het blok klaas in reepjes en daarna in blokjes.

Rijg de worstjes, kaasblokjes, tomaatjes en druiven om en om aan de satéstokjes. Leg de tomaten en druiven die over zijn er apart in een schaaltje bij.

Roer de ingrediënten voor de drie verschillende dipsausjes goed door elkaar en doop daar de cocktailprikkers in.