Drumsticks met tomaat, kaneel en olijven

4 personen

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

1 citroen
3 eetlepels olijfolie
1 rode ui in ringen
1 eetlepel geraspte verse gember
2 teentjes knoflook gehakt
8 drumsticks
1 kaneelstokje
1 mespuntje zout
1 mespuntje versgemalen peper
400 gram gepelde tomaten op sap uit blik
2 eetlepels groene olijven zonder pit gehalveerd
2 eetlepels vers gehakte bladselderij

Zo maak je het klaar:

Boen de citroen schoon. Rasp 1 eetlepel van de schil en pers de vrucht. Verhit de olijfolie, fruit hierin de uiringen met gember en knoflook. Voeg de drumsticks toe en bak ze rondom lichtbruin. Voeg het kaneelstokje, zout, peper, citroensap en -rasp en de tomaten toe en stoof 20 minuten. Verwijder het kaneelstokje. Serveer bestrooid met de olijven en de bladselderij.