Drumsticks piri piri met kruiden en crème fraïche

4 personen

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

600 gram drumsticks
2 eetlepels smokey siracha chilisaus (go-tan)
1 eelepel olijfolie
1 limoen schoongeboend
15 gram munt alleen de blaadjes
15 gram platte peterselie
200 ml crème fraïche

Zo maak je het klaar:

Doe de drumsticks in de ovenschaal en meng de sriracha en olie erdoor. Verwarm de oven voor op 180 °C. Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil van de limoen. Snijd de muntblaadjes en de peterselie zo fijn mogelijk. Meng samen met het limoenrasp door de crème fraîche. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de drumsticks in 30 minuten gaar worden in de oven. Steek ondertussen de barbecue aan of verhit de grillpan voor. Neem de drumsticks uit de oven en gril ze ± 10 minuten rondom. Serveer met de kruiden-crème fraîche.