Kipschnitzel met gepofte aardappel

Benodigdheden:

4 grote aardappelen
75 gram kruidenboter
2 schaaltjes kipschnitzel
½ zakje panklare sperziebonen
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper
1 mespuntje gemalen nootmuskaat
1 rol magentronfolie

Zo maak je het klaar:

Aardappels schoonmaken en op verschillende plaatsen inprikken. Aardappels afzonderlijk in magnetronfolie wikkelen en ± 12 minuten verhitten in magnetron op vol vermogen. Aardappels ± 5 minuten laten nagaren. Intussen in koekenpan 3 eetlepels kruidenboter verhitten. Kipschnitzels in ± 6 minuten bakken. Halverwege keren. Intussen sperziebonen gaar koken. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat, aardappels aan 1 kant insnijden  en rest van de kruidenboter er over verdelen. Gepofte aardappels serveren met schnitzels en boontjes .