Kip in mosterdroomsaus met broccoli

4 personen
(hoofdgerecht) 

Benodigdheden: 

325 gram kipfiletblokjes
3 eetlepels olijfolie
2 uien gesnipperd
250 gram champignons gehalveerd
3 eetlepels Dijon, Originale (mosterd)
100 ml kookroom light
500 gram broccoli
300 gram tagliatelle

Zo maak je het klaar:
 
Dep de kipfiletblokjes droog met keukenpapier. Verhit 2 eetlepels olie in een wok of braadpan en bak de kipfiletblokjes al omscheppend bruin. Voeg de ui toe en roerbak 1 minuut. Voeg de champignons toe en roerbak 3 minuten. Voeg de mosterd, de room en ± 200 ml water toe, dek de pan af en stoof de kip nog 10 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de broccoli in roosjes en de steel in blokjes. Breng water aan de kook en kook de broccoli in

8 minuten gaar. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en schep de rest van de olie erdoor. Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep de broccoli en de kip in mosterd- roomsaus erop.