Tropische kip

4 personen

Benodigdheden:

1 pak Chinese eiermie
300 gram mini worteltjes
1 fruitcocktail
400 gram kipfilet
1 zakje gebroken sperziebonen
1 zakje wok mix kip tandoori
3 eetlepels ketjap asin

Zo maak je het klaar:

ie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Worteltjes in ± 4 minuten beetgaar koken. Intussen fruitcocktail laten uitlekken en 4 eetlepels siroop bewaren. Kipfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten en kip ± 4 minuten roerbakken. Kip uit wok halen en warm houden. Groenten ± 4 minuten roerbakken. Wok mix toevoegen en ± 1 minuut roerbakken. Fruitcocktail, ketjap en 4 eetlepels siroop toevoegen en ± 1 minuut mee verwarmen. Kip toevoegen en goed mee verwarmen. Mie erbij serveren