Bami met prei en ei

4 personen

Benodigdheden:

250 gram Chinese mie
250 gram champignons
1 gele paprika
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje gesneden prei
2 eieren
250 gram hamblokjes
1 bakje Conimex boemboe voor bami goreng

Zo maak je het klaar:

Mie koken volgens de gebruiksaanwijzing, afgieten en met koud water afspoelen en laten uitlekken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Champignons ± 2 minuten roerbakken. Paprika en prei toevoegen en ± 3 minuten meebakken. Eieren loskloppen en door de groente mengen. Blijven roeren tot ei gestold is. Ham, 50 ml kokend water en boemboe toevoegen en goed roeren. Mie voorzicht door groente–ei mengsel mengen en bami al omscheppend nog ± 3 minuten verhitten. Lekker met atjar en komkommer.