Bami met spitskool en gehakt

4 personen

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

300 gram mienestjes
2 eetlepels olie
1 ui gesnipperd
300 gram rundergehakt
250 gram winterpeen in plakjes
250 gram champignons in kwarten
300 gram gesneden spitskool
100 gram boemboe voor bami goreng
50 ml water

Zo maak je het klaar:

Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 minuut. Voeg het gehakt toe en bak deze in ± 3 minuten rul. Voeg de wortel en de champignons toe en roerbak het geheel ± 4 minuten,

Schep de spitskool door het mengsel en bak het al omscheppend 4 minuten mee. Voeg de boemboe met het water toe en verwarm het geheel.

Giet de mie af en schep door de groente. Voeg peper naar smaak toe Verdeel het over 4 borden.