Chinese groente uit de wok

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden:
 

4 eetlepels zonnebloemolie
2 uien gesnipperd
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper
400 gram hamlappen in blokjes
750 gram paksoi in repen
2 teentjes knoflook geperst
250 ml vleesbouillon
1 eetlepel sesamolie
100 gram taugé
100 gram gekookte gepelde garnalen

Zo maak je het klaar:

Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in de wok en fruit de gesnipperde uien zacht en glazig. Schep de ui uit de wok. Verhit weer 2 eetlepels zonnebloemolie in de wok en roerbak het met zout en peper bestrooide vlees bijna gaar. Voeg paksoi, knoflook en bouillon toe. Breng de bouillon aan de kook en laat de paksoi in enkele minuten beetgaar worden. Roer de gefruite uisnippers, de sesamolie, taugé en garnalen erdoor. Verwarm alles even door. Verdeel over de borden.