Chinese omelet met roerbakgroente

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden: 

8 eieren
6 eetlepels zonnebloemolie
800 gram Chinese roerbakmix
4 eetlepels ketjap manis
1 pak tomato frito
3 dl gembersiroop

Zo maak je het klaar:

Klop de eieren met peper en zout los in een kom. Verhit in 2 grote koekenpannen elk 2 eetlepels.Verdeel het ei over de pannen en bak op middelhoog vuur in 5 minuten 2 omeletten. Keer ze halverwege. Leg de omeletten op een bord en houd warm onder aluminiumfolie.  Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan. Roerbak de groenten 5 minuten samen met de ketjap en peper en zout. Verwarm ondertussen in een steelpan de tomato frito met de gembersiroop. Halveer de omeletten en leg op 4 borden een ½ omelet. Verdeel de groenten erover en klap de omelet dubbel. Serveer met de zoete tomatensaus. Lekker met rijst.