Gevulde Chinese flensjes

4 personen

Benodigdheden:

500 gram varkensreepjes
1 flesje wok olie
8 dunne pannenkoekjes
125 gram taugé
½ komkommer
8 eetlepels ketjap marinade
6 lenteuitjes
1 flesje sweet chilisaus of oestersaus

Zo maak je het klaar:

Meng de vleesreepjes met de marinade en laat deze 30 minuten intrekken.

Was en snij ondertussen de lente-uitjes in smalle reepjes.

Was en snijd de komkommer in smalle reepjes

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de vleesreepjes in ± 5 minuten gaar en krokant.

Verwarm ondertussen de pannenkoeken zoals vermeld staat op de verpakking.

Schep alle groente en de vleesreepjes in aparte diepe kommetjes en leg de warme pannenkoeken op een groot bord. Verdeel aan tafel de groenten en de vleesreepjes over de pannenkoeken en schenk  er wat chilisaus of oestersaus over.