Garnalen met woknoedels en spitskool

2 personen

Benodigdheden:

½ pak wok noedels
450 gram spitskool
1 scheutje wokolie
250 gram rauwe gepelde garnalen
1 flesje woksaus knoflook koriander
2 eetlepels fijngehakte bieslook

Zo maak je het klaar:

Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ± 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.

Snijd de spitskool in reepjes.

Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de spitskoolreepjes 2 minuten. Voeg de garnalen toe en roerbak ze 2 minuten mee. Schep de afgekoelde noedels erdoor en roerbak nog 3 minuten.

Voeg dan de woksaus naar smaak (± 5 eetlepels) en de bieslook toe en schep alles nog een keer goed door elkaar.

Schep de gewokte garnalen in diepe borden of kommen.