Kalkoen teriyaki
 
Benodigdheden:

250 gram kipfilet
5 eetlepels ikroman teriyaki marinade
1 zakje drie kleuren paprika
100 gram shii-takes
4 bospeentjes
1 zakje mihoen
3 eetlepels oosterse roerbakolie
1 zakje kroepoek

Zo maak je het klaar:

Kalkoenreepjes met 4 eetlepels marinade mengen en ± 15 minuten laten rusten. Paprika’s schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Shii-takes schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen wassen, schoonmaken en twee keer in de lengte halveren, daarna in reepjes snijden. Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok roerbakolie verhitten. Kalkoenreepjes  ± 3 minuten op hoog vuur bakken. Paprika’s shii-takes en bospeen toevoegen en  ± 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade. Serveren met mihoen en kroepoek